Koivusta kaikkein kauneinta

Olemme yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä.


Valmistamme kaikki tuotteemme pohjoisten metsien koivusta, joka takaa kestävän ja pitkäaikaisen lopputuloksen. Kaikki käyttämämme puutavara on ensiluokkaista ja alkuperältään kestävän kehityksen metsistä.


Massiivipuuhuonekalut vaativat paljon käsityötä tuotteiden valmistuksessa. Tuotannossamme työskentelevät alan ammattilaiset valmistavat tuotteemme ylpeydellä Kiteellä. Uusin ja tehokkain puuntyöstötekniikka takaa tarkan ja siistin työnjäljen.


Kaikki tuotteemme käsitellään vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla. Tuote on näin paljon lähempänä luontoa ja tuotantoprosessi ekologisempi.


Suurin osa tuotteistamme on valmiiksi koottuja ja valmiita käyttöön. Koottavat tuotteet olemme suunnitelleet helposti kasattaviksi ja myöhemmin siirreltäviksi elämäntilanteiden muuttuessa.


Tuotteitamme valmistetaan Suomen merkittävimmille huonekaluketjuille ja liikkeille. Tuotteita myydään Suomessa n. 400 liikkeessä. Olemme aina vieneet tuotteitamme myös ulkomaille. Tuotteitamme viedään Euroopan ja Aasian markkinoille.


Yrityksemme juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 ja Sortavalaan. Kiteellä yritys on toiminut vuodesta 1945 ja on Kiteen vanhin teollinen yritys.


Yritys on myös ollut koko historiansa ajan perhe-omisteinen, joka on antanut turvaa työntekijöille ja asiakkaille.

   

 

 

 

 

    

jälleenmyyjät